NederlandsEnglish

Ons Bedrijf

Welkom bij PENETRON

PENETRON werd eind jaren 70 opgericht en ontwikkelde cementgebonden waterdichtingsproducten en additieven om een ​​optimale kristallijne technologie te creëren. Tegenwoordig wordt het PENETRON-productsysteem over de hele wereld verkocht in meer dan 100 landen via gekwalificeerde applicators en distributeurs.

Dankzij de knowhow en ervaring die de afgelopen 40 jaar zijn opgedaan, heeft PENETRON een breed scala aan concrete oplossingen kunnen bieden, waaronder:  crystalline waterproofing, waterstops en liquid sealers. Het PENETRON-systeem is bewezen effectief bij talloze grote projecten wereldwijd. De technische uitmuntendheid van de producten en een deskundig en betrouwbaar team van mensen hebben van het bedrijf de marktleider gemaakt.

"We streven ernaar om consequent producten van de hoogste kwaliteit en het vereiste ondersteuningssysteem te leveren om het succes van de projecten van onze klanten te garanderen - waar ook ter wereld."

- Robert Revera, President & CEO

Toewijding aan kwaliteit

PENETRON-producten worden vervaardigd en voortdurend geoptimaliseerd in ons ontwikkelingscentrum en onze productievestiging in de VS. Penetron International, Ltd. is 9001:2015 en 14001:2015 gecertificeerd door TUV Rheinland van Noord-Amerika. De kwaliteit van onze producten wordt gegarandeerd door het merk Penetron. Onze toewijding aan kwaliteit is niet beperkt tot onze producten, maar omvat ook onze technische ondersteuningsteams over de hele wereld.

De Concrete oplossing – door PENETRON

The Concrete Solution – by PENETRON - PDF

Deze catalogus is beschikbaar in andere talen; alsjeblieft Contacteer ons voor meer informatie.

Whatsapp